Запропонований Вашій увазі дистанційний курс "Інноваційні технології в готельно – ресторанному бізнесі" ставить за мету: опанувати сутність і принципи застосування інноваційних технологій в операційній діяльності з метою формування ринкового мислення щодо раціонального господарювання; набути необхідних навичок і вмінь управління операційною діяльністю на підприємствах виробничої та невиробничої сфери; оволодіти розумінням сутності економічних аспектів функціонування операційної системи.
Предметом вивчення даного курсу є варіанти впровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанному бізнесі, які складаються в конкретних сферах господарської діяльності .
У результаті вивчення дисципліни «Інноваційні технології в готельно – ресторанному бізнесі» студент повинен
знати:
- сутність та принципи інноваційного підходу в управлінні готельно-ресторанним бізнесом;
- специфічні особливості реалізації функцій менеджменту підприємства пов’язанні з впровадженням інновацій;
- систему управління операційною діяльністю та функції кожного структурного підрозділу операційної системи;
- принципи оперативного управління готельно-ресторанним бізнесом;
- основні підходи та методологічний апарат інноваційного менеджменту готельно-ресторанному бізнесі;
- організаційно-правовий механізм управління готельно-ресторанним бізнесом;
вміти:
- визначати сутність економічних аспектів функціонування операційної системи в умовах формування ринкових відносин;
- оперувати такими аспектами управлінської роботи як забезпечення операційної діяльності, система економічної інформації, визначати силу впливу факторів зовнішнього та внутрішнього середовища діяльності суб‘єктів господарювання;
- визначати проблеми управління діяльністю підприємства;
- застосовувати методологічний апарат та наукові підходи до управління діяльністю сучасного підприємства;
- уявляти собі в комплексі економічний механізм функціонування операційної системи підприємства;
- оволодіти основними підходами до оцінки економічної ефективності функціонування інноваційного менеджменту на підприємстві.
Даний дистанційний курс навчання складений у вигляді розгалуженої структури текстових документів. Він розбитий на теми, кожна з який у свою чергу містить лекційний матеріал, тест для самоконтролю, вправи i контрольні запитання. Перед початком вивчення тем дисципліни рекомендуємо ознайомитися з розділом "Рекомендації студенту".
Бажаємо успіху у вивченні дисципліни " Інноваційні технології в готельно – ресторанному бізнесі "!