Хмельницький нацiональний унiверситет 
 Управління конкурентноспроможністю підприємств сфери гостинності *
Вступ

УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ

Кафедра Менеджменту, адміністрування та готельно-ресторанної справи

Автор курсу

Красовська Галина Олександрівна
кандидат економічних наук
доцент

 

Мета викладання дисципліни. Вивчення дисципліни забезпечить оволодіння слухачами теорією та практикою ефективного управління конкурентоспроможністю підприємств сфери гостинності в умовах мінливості, складності й невизначеності середовища господарювання

Завдання та предмет дисципліни.

Завдання вивчення дисципліни «Управління конкурентоспроможністю підприємств сфери гостинності» є формування у майбутніх фахівців сучасного системного мислення та комплексу спеціальних знань у галузі управління конкурентоспроможністю підприємств сфери гостинності на всіх стадіях життєвого циклу у взаємозв'язку із зовнішнім середовищем. Результатом вивчення дисципліни є формування професійної компетентності фахівців щодо створення цілісної системи успішного управління конкурентоспроможністю підприємств сфери гостинності.

Результати навчання

Студент, який успішно завершив вивчення дисципліни, повинен:

- вміло використовувати понятійний апарат з фаху;

- пояснювати теоретичні знання з питань управління конкурентоспроможністю підприємств сфери гостинності;

- опанувати практичними вміннями і навичками щодо управління конкурентоспроможністю підприємств сфери гостинності, здійснення діагностики їх конкурентного середовища, формування та забезпечення конкурентних переваг, розроблення і реалізація програм підвищення конкурентоспроможності, оцінювання ефективності управління конкурентоспроможністю.

БАЖАЄМО УСПІХУ У ВИВЧЕННІ ДИСЦИПЛІНИ «УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ»!

© Хмельницький нацiональний унiверситет
29016 Україна м.Хмельницький вул.Iнститутська 11