Хмельницький нацiональний унiверситет 
 Основи біотехнології. Біоіндикація
Лабораторна робота: Вивчення основних властивостей білків і ферментів
Матеріали, реактиви, устаткування:

1 Хімічні склянки місткістю 50 мл;
2 Набір пробірок в штативі, з пробками;
3 Затискач для пробірок;
4 Спиртова горілка;
5 Розчин яєчного білку;
6 Соєва мука;
7 1%-й розчин оцтової кислоти;
8 2%-й розчин сечовини;
9 2%-й розчин ацетаміду;
10 5%-й розчин сульфату міді;
11 Лакмусовий папірець;
12 Фенолтфталеін;
13 Технічні терези;
14 Конусні воронки;
15 Піпетки на 5 мл;
16.Розчин пероксиду гідрогену (Н2О2);
17. Сирова та варена картопля.

Продовжити виконання лабораторної роботи